Média

Már 10 éves koromban újságot szerkesztettem "Érdekes állatok" címmel, édesapám segítségével. A kiadványt iskolai osztálytársaim körében terjesztettem.
 
Ma szabadúszó újságíróként a National Geographic magyar nyelvű honlapjánál, az Élet és Tudománynál, a Tudatos Vásárlók Egyesületénél, a Future Perfect nemzetközi projektnél, a www.greenfo.hu környezetvédelmi portálnál és az ökológus kutatóknak szóló Ökológia blognál dolgozom.
 
2001 óta dolgozom a Greenfo-nál. Eleinte fordításokat készítettem a weblap számára, majd tudósításokat is írtam rendezvényekről, természetvédelmi programokról. Jelenleg alkalmi jelleggel szerkesztési munkákat végzek. Itt olvashatók a Greenfo-n megjelent cikkeim. Amennyiben cikket szeretne beküldeni a Greenfo-nak, ezen a linken tudja megtenni.
 
2012 ősze óta szerkesztem a www.okologiablog.hu-t, a Magyar Tudományos Akadémia Ökológiai Kutatóközpontjának blogját, és segítem a központ kommunikációját.
 
2013 júniusa óta az Élet és Tudomány című hetilapnak is dolgozom, javarészt interjúkat készítek. Két példa ezekre:
 
2017. március 15-én jelent meg az első teljes anyagom a NatGeo honlapján, hat saját fotóval. Lukácsy Dorka és Szőts Dávid szakfordítókkal 2016. nyara óta dolgozunk a www.ng.hu-nak, nagyrészt a Nature tudományos lapcsoport híreiből tallózunk.
 
A Tudatos Vásárlók Egyesülete számára többek között a Budapesten kapható narancslevek C-vitamin tartalmáról és fenntarható címkéiről írtam terméktesztet kedvesemmel, Czinder Mónival közösen.
 
A Gőbölyös József „Soma“ Alapítvány oknyomozó pályázatainak két alkalommal is nyertese voltam – e támogatásoknak köszönhetően négy oknyomozó cikkem született, így például:
  
2012 nyarán Olaszországban elvégeztem egy, az Európai Unió által támogatott képzést a tudomány kommunikációjáról (Science and Communication for Public Debate).
 
2013 és 2015 között külső szerzőként írtam cikkeket az Origo környezet rovatának. Itt olvasható az első két cikkem: